top of page
nettilogo.png

Uretaanieristykset ja pinnoitukset

3.jpeg
4.jpeg

Polyuretaanilla ja polyurealla on monia käyttökohteita.

 

Polyuretaanilla pystymme eristämään tehokkaasti lattiat, katot, seinät, välipohjat ja ihan minkä vain mihin eristyksen tarvitset.

Alla lisätietoa uretaani eristämisestä.

Polyurea toimii pinnoitteena, tällä aineella voimme pinnoittaa niin lattioita, kattoja kuin uima-altaitakin tai mikäli keksit erikoisemman kohteen johon haluat pinnoitteen.

EKOSPRAY® on turvallinen ja tunnettu polyuretaanivaahto, joka on taannut korkealaatuisen eristeen vaativimmissakin kohteissa yli 40 vuoden ajan. EKOSPRAY®-eristys tarjoaa tämän lämmöneristysvaahdon ruiskutettavassa muodossa käytettäväksi kaikissa kunnostushankkeissa.

 

Ruiskutettava polyuretaanieristevaahto ottaa huomioon eri rakennusten, rakennusmateriaalien, monimuotopintojen ja käyttöalueiden eristysvaatimukset. Koska EKOSPRAY® kiinnittyy tiukasti myös epätasaisiin pintoihin, on se ammattilaisen eristemateriaali esimerkiksi hankalasti saavutettavia alapohjatiloja eristettäessä.

1

Markkinoiden tehokkain eristemateriaali: täysin läpäisemätön, tarttuu epätasaisiin pintoihin ja tarjoaa erittäin hyvät eristysominaisuudet. Lämmönsiirto λd on 0,025 W/mK > 120 mm paksulle eristeelle

2

Ruiskutettava polyuretaani ei mätäne, homehdu, tai pilaannu.

3

Ei sisällä alumiinikalvoa, joka vaikuttaisi matkapuhelimen signaaleihin tai lämmöneristysominaisuuksiin.

4

Erinomaiset lujuusominaisuudet: Kevyessä eristeessä puristuslujuus on 100–200 kPa ja vetolujuus 150–1250 kPa. Raskaammilla laaduilla voidaan saavuttaa 2–3 kertaa korkeammat arvot. EKOSPRAY®:n puristus-, veto- ja leikkauslujuutta voidaan lisäksi hyödyntää rakenteellisesti.

5

Kemiallisesti kestävä rakennusmateriaaleissa yleensä esiintyville liuottimille, kuten asetonille, tiivistekalvopehmitteille, polttoaineille, mineraaliöljyille, laimennetuille hapoille ja emäksille, sekä pakokaasujen ja teollisuuden epäpuhtauksien vaikutuksille.

6

Fysiologisesti polyuretaanieriste on haitaton ja kemiallisesti neutraali.

7

Hyvä kosteudenkestävyys

8

Täysin läpäisemätön: EKOSPRAY®:llä eristetyn rakenteen ilman läpäisyarvo on 0 l/h, kun muiden eristemateriaalien vastaava arvo on yleensä 1–15 l/h.

9

Kestävä ja muotonsa säilyttävä: yli 100 vuoden kestävyys sekä eristystehon, että muodon pysyvyyden suhteen.

10

Parhaat lämmönkestävyys- ja palo-ominaisuudet: EKOSPRAY® sammuttaa itsensä ja sen pinta hiiltyy, mikä estää tulen leviämisen ja uudelleensyttymisen. Jatkuva lämmönkestävyys on 120°C. Palonsuojamaalin käyttö EKOSPRAY®-eristetyissä rakenteissa tuottaa C-s2,d0 tason paloluokan ja ruiskutettavan sementtikuitupohjaisen palonsuojapinnoituksen käyttö tuottaa B-s1, d0 tason paloluokan.

11

EKOSPRAY® on hajuton. Se täyttää tiukimmat M1-päästöluokituksen vaatimukset. Testit suoritetaan 28 vuorokautta vanhalle eristeelle.​

12

Ympäristöystävällinen ja ekologinen valinta: EKOSPRAY®-eristys säästää energiaa koko rakennuksen elinkaaren ajan. Elinkaarensa lopussa eristemateriaali voidaan polttaa energiaksi tai se voidaan kierrättää.

Copyrite
Evriting OY 2023

bottom of page